VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
Orange

Ondersteun jouw club met Orange!

Opportuniteiten zien en kansen grijpen is wat Orange en Volley Vlaanderen samen brachten in een nieuw partnership. De drijvende krachten achter dit project, Jan Van Damme (CEO SmartSN) en Vincent Dejonghe (Shape Mobile Solutions) stellen nu het project voor aan het grote volleybalpubliek.

Er zijn een aantal verschillende redenen waarom Orange als bedrijf voor de sporttak volleybal koos. Enerzijds is er een diepgewortelde persoonlijke connectie met het volleybal, anderzijds gelooft Orange in de toekomst van het Belgisch volleybal en in de vooruitgang van de federatie om het volleybal naar een nog hoger niveau te tillen. Waarden zoals gendergelijkheid, familiaal karakter, voortdurend innoveren en klantgerichtheid/ledenbinding staan bij beide partijen hoog in het lijstje van prioriteiten.

Om binnenkort een goede doorstart van het seizoen mogelijk te maken, heeft Orange in samenwerking met Volley Vlaanderen een actieplan uitgewerkt om elke club in Vlaanderen financieel te kunnen ondersteunen.  Zo bieden we samen alle 400 volleybalclubs in Vlaanderen de mogelijkheid om deel te nemen aan dit unieke win-win-concept!

Iedereen krijgt een gratis analyse en factuur van de telecomfactuur door simpelweg een kant en klaar formulier in te vullen.

Telkens wordt er rekening gehouden met de huidige situatie maar tevens schetsen zij een toekomstbeeld. Voor elk contract dat vervolgens met Orange wordt afgesloten gaat er vervolgens een bedrag naar de club zonder dat het de partner, lid, supporter,…  iets extra op de abonnementsprijs kost. Meer zelfs, Orange en Shape Mobile maken zich sterk dat de partners en de leden zo een bepaald percentage van hun kosten kunnen besparen.

U kan hier het invulformulier raadplegen en invullen om zo uw gratis analyse te bekomen: https://volley-orange.be/

Link naar het artikel met Orange: http://volleymagazine.be/2020/03/26/orange-wil-de-volleybalclubs-financieel-ondersteunen/

Tijdens de bekerfinale van 2020 sprak Jan Van Damme al over zijn affiniteit met het volleybal in een kort interview.