VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
Get out!

GET OUT!

Trek naar buiten met je leden nu dat het goede weer in aantocht is. Tijd om weer het zand in te duiken! Heb je geen beachvelden in de buurt? Dan helpen wij je graag om een locatie te zoeken of misschien wel zelf een beachveld aan te leggen. Is dat allemaal geen optie? Dan zijn er nog heel wat andere mogelijkheden om naar buiten te trekken. Ontdek ze allemaal op onze website!

Voordelen beachvolleybal

Beachvolleybal wordt buiten gespeeld en is daarmee zeer veilig, ook binnen de huidige pandemie. Daarnaast is het eenvoudig en flexibel te organiseren voor alle niveaus. Dit geldt ook voor toernooien of competitie: je hebt niet elke week verplichtingen. Je speelt wanneer je wil en met wie je wil. Zelfs gemengd spelen is mogelijk.

Bovendien is beachvolleybal niet alleen goed voor de algemene conditie, maar jeugdspelers kunnen snel progressie maken op technisch en tactisch vlak. Bij beach hebben ze namelijk heel wat balcontacten doordat ze maar met twee spelers op een veld staan. Iemand met een mindere receptie kan zich bijvoorbeeld niet wegsteken en wordt uitgedaagd om deze te verbeteren.

Tot slot is het voor de spelers fijn om na maandenlang binnen te zitten eindelijk weer naar buiten te trekken en te bewegen. Ze pikken hun sociale contacten weer op smeden opnieuw een hecht team. Het volleybalseizoen kan zo voor hen toch terug wat van start gaan.

Get out safely!

Hou rekening met de huidig geldende maatregelen. Wij vatten ze voor je samen in deze visual.