VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
SmashtGMee?!

SmashtGMee?! gaat van start!

Het project SmashtGMee?! is terug van weggeweest! Via dit project willen we clubs laten kennismaken met G-sport of clubs die reeds een G-sportwerking hebben ondersteunen in het uitbreiden van hun G-werking. Met dit project targetten we zowel mensen met een mentale als een fysieke beperking.

Inhoud

Voor dit project is het de bedoeling dat clubs 2 initiaties geven op een instelling en/of BUSO school. In tweede instantie kunnen clubs 3 vervolglessen aanbieden op de club. Voor het geven van deze initiaties en vervolglessen zal ook een subsidiebedrag uitgekeerd worden vanuit Volley Vlaanderen. Ook voor nieuw aangesloten G-sporters zal er een extra subsidie voorzien worden, indien deze via het project werden aangesloten. Wil je het volledige reglement lezen klik dan op onderstaande button.

Reglement SmashtGMee?!

Enkele belangrijke data:

Voor 31 maart 2022:

  1. Inschrijven
  2. Aanduiden van een projectverantwoordelijke
  3. Gegevens van de instellingen/scholen
  4. Schema van de initiaties op de instellingen ingeven.

Voor 31 mei 2022:

  1. Geven initiaties
  2. Ingeven bewijsmateriaal initiaties
  3. Ingeven aantal G-sporters aanwezig per initiatie

Voor 30 juni 2022:

  1. Indienen nieuw aangesloten G-leden:
    • Vanaf start eerste initiatie tot uiterlijk 45 dagen na de laatste initiatie en voor 30 juni 2022

Verwerking via formsite

Voor de verwerking van het project wordt gevraagd om onderstaande formsite in te vullen. Hebt u nog geen inloggegevens? Mail dan naar martijn.bekaert@volleyvlaanderen.be. Ook voor andere vragen met betrekking tot het project en G-sport in het algemeen, kan u bij hem terecht.