VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
Start2Beachvolley

Start2Beachvolley

Beachvolleybal is één van de populairste sporten ter wereld en is steeds als eerste volledig uitverkocht tijdens de Olympische Spelen. In België en Vlaanderen willen we nu ook gebruik maken van het gigantisch potentieel dat beachvolleybal heeft. Iedereen heeft ooit al eens kennis gemaakt met deze discipline van volleybal. Het is immers toegankelijk voor jong en oud! Bovendien is het de perfecte familiesport, die veel fun oplevert voor iedereen: je kan gemengd spelen, 2 tegen 2, 4 tegen 4,…

Volley Vlaanderen heeft daarom een nieuw project uitgeschreven dat ondersteund zal worden door niemand minder dan Dries Koekelkoren. Met Start2Beachvolley wordt er oefenstof en materiaal aangereikt om de clubs en trainers te inspireren en te ondersteunen. Dat unieke starterspakket kan u aan de spotprijs van 125 euro bestellen via onderstaand formulier. Hierin zitten 10 beachvolleyballen, oefenstof, kant-en-klare trainingen en visuals om uw communicatie omtrent dit project op te leuken. Deze pakketten zijn gelimiteerd, dus op is op. Schrijf je dus snel in via onderstaande link.

Inschrijven voor Start2Beachvolleypakket: klik op deze link

Inschrijven voor gratis oefenstof beachvolleybal: klik op deze link

Beachvolleybal heeft een jonge en dynamische uitstraling en is bovendien zeer laagdrempelig. Er zijn talloze locaties in Vlaanderen waar er 1 of meerdere beachvolleybalterreinen aanwezig zijn en te huren voor een zeer democratische prijs. Tenslotte beschikt de federatie over heel wat trainers die op zoek zijn naar een bijkomende activiteit tussen mei en september wanneer het indoorvolleybal in de club stilligt!