VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
G-volley

G-Volley

Volley Vlaanderen vindt het belangrijk dat er wordt ingezet op ‘sport voor iedereen’. We willen dan ook dat mensen met een beperking zoveel mogelijk geïntegreerd in bestaande of nieuwe volleybalclubs kunnen sporten.

Veel mensen zijn echter niet vertrouwd met een G-werking en dit roept dan ook veel vragen op: Wat is G-sport? Welk aanbod is er op dit moment voor G-volley? …

Ook als sporter zijn er vaak zaken waar je rekening mee moet houden als je wil volleyballen. Onder de rubriek Ik ben sporter kan je meer info vinden over doelgroepen, lid worden van een club, aangepast materiaal …

Onder Ik zoek een G-club, kan je gemakkelijk kijken welke G-volleyclubs bij jou in de buurt zijn.

Clubs die een G-werking hebben of  willen opstarten, kunnen vaak nog wat extra info en steun gebruiken. Onder voor de clubs en trainers vind je alle mogelijke steun en info die clubs met een (opstartende) G-werking kunnen gebruiken. Je vindt er ook oefenstof en nieuws over het bijscholingsaanbod.

Ook biedt Volley Vlaanderen G-events en competities aan, er bestaat hier ook een mogelijkheid om je eigen event of toernooi te registreren.

Niet alle clubs kunnen meteen een volledig G-aanbod dragen, daarom richtte Volley Vlaanderen het project SmashtGmee op. Met dit project gaan clubs naar verschillende G-instanties in de buurt en bieden daar een aantal initiaties aan. Dit project is tweedelig: Het biedt bestaande G-volley clubs de kans om hun werking uit te breiden en het biedt clubs die graag een (kleine) G-werking willen doen, de kans om laagdrempelig in te stappen in het G-volley verhaal.

Verschillende clubs hebben reeds een G-werking. Heb je interesse om ook G-Volley aan te bieden stuur dan zeker een mailtje naar info@volleyvlaanderen.be dan helpen we je samen met de G-sportconsulent van Sport Vlaanderen bij de opstart.