VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
Onze G-partners

Onze G-partners

Volley Vlaanderen werkt samen met verschillende partners om het G-sport aanbod te ondersteunen en uit te breiden:

Sport Vlaanderen:

Ook Sport Vlaanderen heeft een G-sport afdeling. Sport Vlaanderen kan jullie ondersteunen bij een (opstartende) G-werking. Dit doen ze vooral in de vorm van subsidiëring en met G-sport consulenten, deze kunnen helpen bij de organisatie van een G-werking in de vorm van verkennende gesprekken, coaching, clubbezoeken, aanreiken van handige tips en tricks …

Wil je meer weten over de G-afdeling van Sport Vlaanderen? Ga dan naar www.sport.vlaanderen/g-sport.

Parantee-Psylos:

Parantee-Psylos is een G-sportfederatie. Ze ondersteunt sportclubs en sportfederaties die zich op een competitieve of recreatieve manier richten naar mensen met een beperking of kwetsbaarheid.

Parantee-Psylos zal zich in eerste instantie richten op de ondersteuning van Volley Vlaanderen. Indien echter een sportclub dit wenst, kan hij zich ook aansluiten bij Parantee-Psylos en ondersteuning krijgen van hen.

Wil je meer weten over Parantee-Psylos? Bekijk dan zeker deze folder.

Special Olympics Belgium

Special Olympics Belgium is een organisatie die zich richt op duurzame integratie van mensen met een verstandelijke beperking door middel van sport. Special Olympics Belgium helpt Volley Vlaanderen dan ook om het aanbod voor mensen met een verstandelijke beperking te ondersteunen.

Wil je meer weten over de visie en werking van Special Olympics Belgium? Klik dan hier.

Paralympic Team Belgium

Paralympic Team Belgium is de overkoepelende nationale organisatie voor alle paralympische sporten. Zij zijn zoals het BOIC, maar dan voor de sporten op de Paralympics.

Paralympic Team Belgium gaat via Parantee-Psylos deze sporten dan ook promoten en ondersteunen in het aanbod.

Wil je meer weten over het Belgian Paralympic Comittee hun werking en visie? Klik dan hier.