VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
Teach2Volley

 

Teach2Volley is dé nieuwe houvast voor schoolvolleybal. Een lessenpakket met in totaal 45 lessen vol dynamische oefeningen, uitdaging en succesbeleving zullen de LO lessen volleybal nieuw leven inblazen. Speciaal voor leerkrachten LO in het basisonderwijs en het secundair onderwijs werd er op basis van de bestaande leerlijnen een dynamische en attractieve twist gegeven aan de aan te leren technieken en gekende spelvormen. Aangevuld met techniekfiches en -video’s en de verschillende differentiatiemogelijkheden is Teach2Volley de ideale en complete volleybalondersteuning voor elke leerkracht LO.

Graag stellen we alle leerkrachten LO het volledige pakket, inclusief alle ondersteuningsvormen GRATIS online ter beschikking. Bovendien wordt er hieronder een feedbackformulier ter beschikking gesteld zodat wij dit lessenpakket kunnen optimaliseren in functie van jullie noden.

Download in onderstaande tabel het volledige pakket

Via onderstaand overzicht kan je nu reeds de gewenste lessen apart of per bundel downloaden.

Elk onderdeel bevat een achterliggende downloadlink. Iedere les kan apart gedownload worden door op de respectievelijke les te klikken. Zo ook voor de ondersteunende documenten. De onderdelen die in het zwart staan kunnen niet apart gedownload worden, maar zitten in de download van die les vervat.

Wil je graag alles in 1 keer downloaden, per lessenreeks of per graad, dan kan dit ook door bijvoorbeeld op Lessenreeks A te klikken of zelfs op basisonderwijs om zo het volledige pakket ineens te downloaden. In de bundels zitten steeds alle documenten die nodig zijn binnen dat pakket. Wanneer je enkel een les downloadt is dit exclusief de ondersteunende documenten.

BELANGRIJK: lees zeker eerst de algemene toelichting voor het basisonderwijs en/of het secundair onderwijs. Deze toelichting geeft de werkwijze en visie mee maar bevat ook heel wat tips & tricks naar lesopbouw, gebruik van de aangereikte tools en het materiaal dat gebruikt kan worden tijdens deze lessen.

 

Laat ons weten wat je ervan vindt! 

Via onderstaand formulier kan je feedback geven op het lessenpakket en zijn toebehoren.
Met deze feedback zullen wij dan aan de slag gaan om updates te voorzien, zodat dit pakket volledig aangepast wordt aan jullie noden!

Feedback Teach2Volley

Vind een club voor je leerlingen 

Hebben je leerlingen de volleybalkriebels te pakken en willen ze graag eens gaan testen bij een volleybalclub?
Via onderstaande link kom je op de Volley Vlaanderen clubzoeker, waar je snel en eenvoudig de clubs bij jou in de buurt vindt!

Vind een club

 

Bekijk hier de techniekvideo’s

Teach2Volley bijscholingen

Een blik achter de schermen van de eerste Teach2Volley bijscholing in Gent kan je in de video hieronder bekijken. Ook geïnteresseerd in een Teach2Volley bijscholing? Neem snel contact op met Ann Vanwittenbergh via ann.vanwittenbergh@volleyvlaanderen.be of 0476203295. We bieden verschillende mogelijkheden aan maar werken ook op maat een bijscholing voor jouw organisatie uit. Enkele voorbeelden:

  • T2V algemeen
  • T2V in het basisonderwijs (theorie- en/of praktijksessie)
  • T2V in het secundair onderwijs (theorie- en/of praktijksessie)
  • Aan de slag met de T2V ondersteuningsmiddelen
  • T2V basistechnieken en aandachtspunten

Teach2Volley getuigenissen

Robin De Bont (Trainer Topsportschool Vilvoorde)

Dominique Baeyens (voormalig technisch directeur Topsportschool Vilvoorde en bondscoach)