VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
Subsidies voor G-sport      

Subsidies voor G-sport

Er zijn verschillende organisaties die jouw club subsidies kunnen uitkeren indien je een G-werking hebt. Welke organisaties dit zijn en wat ze aanbieden van subsidiëring kan je hieronder terugvinden.

Sport Vlaanderen

Sport Vlaanderen kan je G-werking op verschillende vlakken subsidiëren. Enerzijds is er een opstartsubsidie die de eerste twee jaar kan worden uitgekeerd. Anderzijds is er een jaarlijkse duurzaamheidsubsidie om de duurzaamheid van de werking te garanderen. Ook als je club een G-event wil organiseren, kunnen zij dit ondersteunen in de vorm van een subsidie.

De exacte subsidiereglementen kan je hier terugvinden op de site van Sport Vlaanderen.

Parantee-Psylos

Ook Parantee-Psylos heeft verschillende mogelijkheden ter ondersteuning. Zo heb je het Jeugdsportproject, wat gelijkaardig is aan het Jeugdsportfonds van Volley Vlaanderen. Een extra voorwaarde is wel dat je ook bij de federatie van Parantee-Psylos je G-werking aansluit.

Meer info over de subsidies via Parantee-Psylos? Klik dan hier.

De gemeente

Ook de gemeente waar je werking gevestigd is, heeft vaak mogelijkheden tot subsidiëring. Vraag zeker eens na bij de sportdienst van je gemeente wat er mogelijk is qua ondersteuning. Dit kan zowel op financieel vlak, maar misschien ook in de vorm van promotie en/of begeleiding.

Volley Vlaanderen

Via het Jeugdsportfonds kan je een G-label behalen. De sterkte van je G-label zal ook de grootte van de subsidies bepalen via het Jeugdsportfonds.