VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN
ikwordscheids

Wij kunnen nu reeds met fierheid zeggen dat we bijzonder trots zijn op ons nationaal en landelijk en provinciaal scheidsrechterskorps.

Naast de vele spelers, bestuurders, medewerkers en supporters is er zeker nog een belangrijke groep die er eveneens mee voor zorgt dat er ieder weekend volleybal kan worden gespeeld, namelijk de scheidsrechters. We mogen elk jaar nieuwe scheidsrechters verwelkomen,…  maar we moeten eerlijk zijn: de bestaande groep is nog lang niet voldoende groot om elke wedstrijd in Vlaanderen van de broodnodige scheidsrechter(s) te voorzien.

Scheidsrechter zijn, is uitdagend en leuk.
Jonge scheidsrechters zullen de opgedane ervaringen en nieuwe inzichten in spelregels zonder twijfel kunnen meenemen en gebruiken als speler.
Bestuurders, medewerkers en supporters zullen een ruimer beeld krijgen van de verschillende taken en verantwoordelijkheden die het “scheidsrechter zijn” met zich meebrengt.
Het is daarenboven van belang dat we altijd kunnen werken met een diverse groep scheidsrechters, die kunnen leren van elkaar en die samen het algemene niveau van onze geliefde volleybalsport steeds kunnen verbeteren.

Kortom, word volleybalscheidsrechter en beleef onze mooie sport op een heel andere manier!

Namens de nationale en landelijke scheidsrechterscommissie,

Toon SORGELOOS                                                          Kurt MARIËN
Voorzitter NSC/CNA                                                         Voorzitter LSC

 

Word volleybal scheidsrechter! from Studio 06 on Vimeo.