VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN

Sport Vlaanderen lanceert groepsaankoop aanleg beachterreinen

Sport Vlaanderen lanceert opnieuw de Sportspurt. Vlaanderen zet de inhaalbeweging onverminderd verder en investeert fors meer in sportinfrastructuur. Naast de bestaande middelen verkreeg Vlaams minister van Sport Ben Weyts extra investeringsimpulsen, zodat we deze regeerperiode € 185 miljoen kunnen investeren in sportinfrastructuur. Veel extra geld voor de bouw of renovatie van sporthallen, sportpistes en zwembaden, maar ook voor groepsaankopen zoals nu, beachterreinen!

Droomde je als club altijd al van eigen beachvolleyterreintjes? Dan is dit het moment om jullie kans te grijpen en in te tekenen op de groepsaankoop. Dankzij de Sportspurt kan er zo aan voordeliger tarief infrastructuur aangelegd worden en kan je gedurende een heel jaar geconnecteerd blijven met je leden.

Ook Dries Koekelkoren, beachvolleycoördinator van Volley Vlaanderen is vol lof over deze groepsaankoop: “Vorige zomer zagen we al een opmars aan beachvolleyterreinen. Ik ben als coördinator voor Volley Vlaanderen verheugd om te zien dat ook de Vlaamse Regering wil investeren in outdoor sporten. Het aantal beachvolleyballers in Vlaanderen gaat in stijgende lijn en dat ze nu de mogelijkheid hebben om op meer locaties te kunnen spelen doet me veel plezier. Ik hoop dat er veel clubs hieraan zullen deelnemen om hun leden via beachvolley te kunnen samenbrengen in de zomermaanden.”

Alles over de groepsaankoop beachterreinen lees je op de website van Sport Vlaanderen