VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN

We mogen opnieuw volleyballen!

Hoog tijd om terug te starten!

Yes! We smashen ‘m letterlijk buiten vanaf nu! De veiligheidsraad gaf een positief advies over de heropstart van sport. Outdoor volleybal, met andere woorden, beachvolley en grasvolley kunnen terug van start gaan. Vanzelfsprekend moeten de opgelegde richtlijnen in verband met hygiëne en social distance nog altijd gevolgd worden. Volley Vlaanderen legt op dit moment de laatste hand aan een protocol om zo snel mogelijk terug verantwoord van start te kunnen gaan. Dat wordt in de loop van deze week bezorgd aan de clubs en leden.

Volley Vlaanderen voorziet nog steeds dat de indoorcompetitie gestart kan worden in september en stelt achter de schermen alles in werking om deze geplande start te laten doorgaan. De vooropgestelde termijn past in het plan dat minister Weyts voorgelegd heeft aan de veiligheidsraad. Een eerste stap in dat plan gaat maandag van start.

18 mei

  • Sportclubs mogen weer opengaan en trainingen mogen doorgaan. Dit enkel in buitenlucht en mét aanwezigheid van een coach. Het maximale aantal waaruit een groep bestaat zijn 20 personen inclusief de coach. Daarnaast moet de social distance van 1,5 meter gerespecteerd worden.

 

Hoe Volley Vlaanderen de integratie van dit plan in haar werking opneemt zal ook op korte termijn gecommuniceerd worden met de clubs en haar leden.