VOLLEYSCORES
LIVESCORE
INLOGGEN

Lancering Jeugdsportfonds 2020

Net zoals de voorbije jaren wil Volley Vlaanderen de clubs belonen die investeren in hun jeugdwerking. Vandaar lanceren we het ‘Jeugdsportfonds 2020’ en vanaf heden kunnen de clubs zich engageren om deel te nemen aan het project. In grote lijnen is het project hetzelfde als vorig jaar, maar er zijn ook enkele kleine aanpassingen gedaan. We hebben de wijzigingen t.o.v. vorig jaar apart gebundeld in dit document. Om het voor de clubs administratief nog eenvoudiger te maken zullen een aantal criteria niet meer moeten worden ingevuld. Deze criteria zullen automatisch of later aan de hand van gegevens van Volley Vlaanderen ingevuld worden door de clubcoaches. Het volledige reglement is terug te vinden via onderstaande button.

BUTTON

Het Jeugdsportfonds stelt clubs in staat om een dossier op te stellen rond hun jeugdwerking. Aan de hand van dit dossier zal Volley Vlaanderen een grondige analyse uitvoeren om uw jeugdwerking te evalueren. Het dossier wordt opgebouwd door het invullen van een online formulier. Het formulier is terug te vinden op onderstaande button. Let wel op: er moet geregistreerd worden om te kunnen deelnemen aan het project. Als de club vorig jaar reeds deelgenomen heeft, dan moet u zich niet opnieuw registreren, maar kan u inloggen met de gegevens van vorig jaar.

BUTTON

Het invullen van het Jeugdsportfonds brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst kunnen werkpunten aangetoond worden. Door het wegwerken van obstakels in de toekomst kan de club een betere kwaliteit aanbieden aan de jongeren wat betreft jeugdopleiding. Ten tweede zal dit onrechtstreeks leiden tot een groei van het actieve ledenaantal. Tot slot voorziet Volley Vlaanderen een subsidiëring als beloning voor de clubs waar de jeugdwerking goed verloopt en positief evolueert.
Volley Vlaanderen wil de deelnemende clubs zo goed mogelijk bijstaan en biedt u dan ook de mogelijkheid om contact op te nemen met onderstaande clubcoaches. Indien u dit wenst, zullen zij trachten uw club bij te staan om een zo goed mogelijk resultaat te behalen op het Jeugdsportfonds.

—–

Tot slot kan je als club deze visual (klik hier of op visual) en onderstaande tekst (of een eigen variant) publiceren op de website en/of sociale media. Op die manier zullen alle leden en buitenstaanders weten dat de club veel belang hecht aan de kwaliteit van de jeugdwerking.
“Het jeugdsportfonds is terug, wij doen weer mee! Met deze tool kunnen wij onze jeugdwerking analyseren en verbeteren. Aangezien de jeugd de toekomst is zetten we als club volop in op onze jeugdwerking. Met onze deelname aan het Jeugdsportfonds kunnen we ook dit jaar een kwalitatieve jeugdwerking garanderen! Op deze manier kunnen we blijven groeien en verbeteren om onze jeugd alle kansen te geven!”
—–
Roel Janssen:  roel.janssen@volleyvlaanderen.be